Vivienne

Vivienne volgde over de jaren verscheidene kinderen. Sinds 2015 begeleidt Vivienne kinderen in de Balamory Junior School, een prachtige basisschool die zij hielp oprichten. In 2015 bestond de school uit 3 kleuterklassen, een eerste en een tweede leerjaar. Het derde leerjaar was in opbouw.

 

Balamory Junior School – 2015

Balamory004            Balamory013 (1)          

Ieder jaar werd een nieuwe klas bijgebouwd. Bakstenen werden ter plaatse gemaakt. Eerst werden ze uitgesneden uit de kleigrond en te drogen gelegd. Daarna werden ze opgestapeld met onderaan een plaats voor een vuurtje, gebakken, en als ze afgekoeld zijn, een voor een gebruikt voor de nieuwe gebouwen.

                       

In 2019 werd de laatste klas, voor het zevende leerjaar, gebouwd. In 2020 ging het internaat van start.

Het schoolgeld in de Balamory School is er erg laag. Een jaar onderwijs, met ’s middags een warme maaltijd, kost ongeveer 206 Euro. Een jaar internaat kost 132 Euro. Families die dit bedrag niet kunnen betalen stelt Vivienne aan School Aid voor. Vivienne staat erop dat de ouders betalen wat ze kunnen. Voor de meeste kinderen draagt School Aid 50% bij.

In 2021 sponsort School Aid 9 leerlingen in de Balamory Junior School, waarvan 6 op het internaat verblijven.

Speeltijd                                           Examens                                 Eindejaarsfeest december 2019